FULL COLOR FESTIVAL
14 JUNI 2014

Full Color Festival 2014

Op zaterdag 14 juni 2014 komt het Full Color Festival het park weer opvrolijken met een kleurrijk programma. Dit jaar hebben we weer een fantastisch festival neergezet met voor ieder wat wils.

Het festivalterrein is geopend vanaf 13:00, vanaf dat moment kan je rondstruinen op de cultuurmarkt waar je (bij sommigen letterlijk) kan proeven van zeer uiteenlopende culturen. Het terrein staat vol met kraampjes van verschillende culturen, goede doelen en verkopers van leuke spulletjes en kleding. De cultuurmarkt is open t/m 17:30.

In de middag kan je ook genieten van muziek, optredens & acts bij het Quintus podium. Op het grote podium van Quintus treden bands op en op het kleine podium worden voornamelijk acts opgevoerd.

Wil je even tot rust komen tijdens het festival? Ga dan even relaxen bij het Akoestisch podium waar je heerlijk kan ontspannen onder het genot van sfeervolle muziek.

Voor kinderen hebben we tijdens het festival zeer leuke activiteiten, zo kunnen ze lekker springen op het springkussen, ronddraaien in de draaimolen, meedoen met Hollandse spellen en Snappie de Krokodil.

Uiteraard hebben we tijdens het avondprogramma fantastische muzikale optredens van landelijke bands op het hoofdpodium. Om 17:00 barst het feest los met een kleurrijk optreden van de Color Reporters. Vanzelfsprekend is dit niet de enige band die op gaat treden, we hebben nog veel meer voor jou in petto, bekijk het volledige programma onder hoofdpodium.

Om het festival zo compleet mogelijk te maken, mogen lokale bekendheden natuurlijk niet ontbreken. Om 17:55 zal de eerste band het Lokaalpodium betreden, later op de avond zullen nog twee bands optreden. Voor het volledige overzicht van de optredens kijk je op Lokaalpodium.

Wil je er bij zijn en genieten van het Full Color Festival? Houd dan 14 juni vrij zodat je de hele dag kan genieten van dit geweldige festival.

We zien je graag op het Full Color Festival!

Tot 14 juni!

http://www.fullcolorfestivalkampen.nl